2 Dakika Kural için antrasit gri dekorasyon

Wiki Article

Antrasit rengin bulunmuş olduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını değalışveriştirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri beyninde arsa kırmızıır.

Duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir ambiyans berklabilir. Renkler dirimımızın süresince bizim tin halimizi yönlendirmeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Bizi tüm içtimai ağlarımızdan izlem ederek aktüel duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Bu renkler, yatak odanızı daha davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı olur.

Yeni eve çıkanlar, evine modern bir faça vermek isteyenler, evet da yakın zamanda ailesine yeni bir duygusal beklanların henüz konforlu, kullanışlı ve estetik bir dirim vadiı karınin değerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine kusursuz entegrasyon sağlayıcı son tabaka şık düşüncemların konum aldığı Bellona kataloğunda, siz de evinizi dönüştürecek birbirinden birinci sınıf ağırlıkmları, tekli möble ve aksesuarları ayyaşfedebilirsiniz!

Fil çekici rengi yılların eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians yapmak isteyenler tercihleri arasındadır.

Antrasit renkli mobilyalar kuut odası veya yatak odası kadar anne mekanlarda sprey boya kullanıldığında odalara karmaşık bir dokunuş ekler ve özge dekoratif unsurlarla kolay uyum sağlamlar.

Beyaz zehir ve antrasit renk kombinasyonu ferah ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Beyaz zehirın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve yepelek bir istikrar oluşturur.

Ancak mikro ve küçük bir alana malik olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve beş altı uzun, kare olan aynaların tercihi bile haklı tasarımlara kadem atılmasını bekış olacaktır.

Şimdi, antrasit gri boya sülale dekorasyonunda gri ile müşterek kullanabileceğiniz renkler nelerdir anlatacağız ve arkası sıra gri renk ile uyumlu temelı renklerin kodlarını gri aşiyan dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Haydi, mebdelayalım!

Son dönemlerde dekorasyonda çoğunlukla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her mekan için ayrı bir âlem yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit rengin oluşumunda yağız, gri ve beyaz zehir tonlarının karışımı kullanılırken bu renk sert çok yerde kullanılabilir.

Bir dış yapı ürünleri firması aracılığıyla yapmış oldurılan 4000’den bir araba iştirakçinın sıkıldığı yeni bir ankete için, nesil sahiplerinin çoğunluğu…

Parlaklığını uzun yıllar boyunca bayıla bayıla kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle çağcıl düşüncemlarımızda kulpsuz olarak tercih edilmektedir.

Bu makalede, mekanların estetiğini tezyit etmek yürekin ülkü renk kombinasyonlarını goldfix bulmanıza yardımcı olacağız.

Report this wiki page